Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Welkom , login of registreer
Header

Inkttoko.nl doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op deze site aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Inkttoko.nl. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

De gebruikte merknamen zijn eigendom van genoemde merken en worden alléén gebruikt voor de beschrijving van de compabiliteit van genoemde artikelen.

Deze website kan links bevatten naar andere sites. Inkttoko.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Inkttoko.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Retournering

Het retourneren van uw producten is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Het factuurbedrag (minus verzendkosten) wordt hierbij gecrediteerd. Bij retourzendingen hanteren wij de volgende procedure::

  • Er moet binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aangevraagd worden via E-mail: info@inkttoko.nl
  • De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het retournummer retour gestuurd te worden.
  • De retourartikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Indien een verpakking beschadigd of aangebroken is, kan Inkttoko een bedrag in mindering brengen op de restitutie.
  • Aangebroken en/of reeds gebruikte verbruiksartikelen, zoals cartridges, vulinkt en toners, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen daardoor niet retour genomen worden, mits defect/niet correct werkend.
  • Onverkoopbare artikelen kunnen niet retour genomen worden.
  • De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd.
  • Op de retourzending dient duidelijk het retournummer vermeld te staan.
  • Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant.